Wij als Pentas staan te popelen om een wederzijds bevredigende langdurige relatie te onderhouden. Ons bedrijf biedt superieure waarde door flexibel te blijven, en we conformeren ons daarbij aan de eisen en behoeftes van de klant. Door onze competenties zijn wij in staat om deze beloften te doen.

Waarom zou u voor Pentas kiezen?

Het kiezen van de juiste leverancier voor uw producten is een kritische succesfactor. Om te helpen bij uw keuze zullen wij onze sterke punten hieronder toelichten:

automatiserings robot Frezen van een matrijs verzending brandstoftanks

Het onmogelijke mogelijk maken!

Het ondersteunen van de klant in elk aspect.

Deskundigheid, we weten waar we over praten.

Technologische innovatie heeft ertoe geleid dat fundamentele veranderingen plaatsvonden in de wijze waarop Pentas haar bedrijf managet. Door de toevoeging van geavanceerde oplossingen, zoals automatische gerobotiseerde systemen, 100% lekvrijtesten van de tanks, ons eigen ERP-systemen waarbij het product tijdens het gehele proces wordt gevolgd en gestandaardiseerde afwerking vullijnen, hebben geresulteerd in efficiëntere alledaagse bedrijfsvoering waarvan de klant zal profiteren. Pentas verandert uw ideeën naar plastic producten. Of u nu vanaf nul begint of al geheel uw CAD-bestanden heeft afgerond, bij Pentas wordt u tijdens het gehele proces van de ontwikkeling van rotatiegegoten onderdelen begeleid (One-Stop-Shop). Met onze expertise zijn wij in staat om ontwerpen te optimaliseren, het maken van uw mallen, het bijhouden van de nieuwste innovaties voor uw product en het opzetten van relaties met leveranciers voor de aanschaf van de montage onderdelen en grondstoffen. Wij zullen voor dit alles zorg dragen om zodoende de totaaloplossing voor rotatie gegoten onderdelen te zijn. Pentas heeft ervaring in het rotatiegieten sinds 1975. We produceren meer dan duizend verschillende producten per jaar voor meerdere sectoren, en deze producten worden gebruikt over de hele wereld. Naast onze brede kennis van producten en sectoren, bouwen we lange termijn partnerships op met onze klanten om meer dan alleen een kunststof producent te zijn.

 

Hoe Pentas uw oplossing creëert.

Wij zijn van mening dat om de beste producten te kunnen leveren je gepassioneerd moet zijn over wat je doet en hoor je te weten waarom je het doet. Met ons team van specialisten proberen we onze dromen waar te maken: het maken van kunststof oplossingen waar wij en onze klanten trots op kunnen zijn. Door onze klanten als prioriteit nummer één te stellen, en door het investeren van kennis buiten het rotatiegietbedrijf om, zijn wij in staat om onze ervaringen en bekwaamheid te combineren met uw ideeën, om zodoende de beste producten te creëren. Wij hebben dit als volgt georganiseerd:

Eigen team

Eigen ontwikkelings team

een projectmanager

Eén projectmanager die u begeleidt bij het totale proces

Pentas kleinEn we doen dat Just-In-Time

Mal creërenWij creëren uw mallen

aanzuigleidingenWij leveren het volledige systeem

 

Wat wij bezitten om dit allemaal mogelijk te maken.

Om plastic producten en oplossingen te produceren maken we gebruik van rotatiegietmachines in combinatie met aluminium gefreesde mallen, het beste type mal dat er is. Wij hebben onze machines zeer zorgvuldig geselecteerd, waarbij de focus op kwaliteit, grootte en ook de milieu-impact van de machines ligt. Naast het feit dat we zorgdragen voor onze machines, vinden we het ook van het grootste belang dat we deze apparatuur beschikbaar hebben. Want zonder een goede basis zou het niet mogelijk zijn om de beste producten te creëren. Wat hebben we precies gedaan om het allemaal mogelijk te maken? We hebben:

Rotatiegiet machine

9x

Rotatiegiet machines

En meer:

TÜV en ISO 9001 gecertificeerdTÜV-gecertificieerd

ISO 9001

freesmachine

8x

Freesmachines

Vrezen van een matrijs

80+

Bekwame werknemers

automatiserings robot

sinds

1975

Jarenlange ervaring

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze producten en/of diensten? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar één van onze medewerkers.

 

E-mail ons