Ervaar ervaring.

Pentas Moulding bv is een technisch en innovatief bedrijf dat op maat gemaakte kunststof producten en onderdelen vervaardigt middels rotatiegieten.
Pentas is uitgegroeid van een bedrijf waarvan de hoofdtaak bestond uit het produceren van surfplanken tot een bedrijf dat ruim 700 verschillende kunststof producten produceert.

Wij produceren al sinds 1975 en hebben daardoor decennia lange ervaring opgedaan in het produceren van op maat gemaakte kunststof producten voor onze klanten. Wij zijn in staat om producten te produceren tot een diameter van 2.500 mm en een lengte van 4.000 mm.

Voor een overzicht van producten die wij reeds hebben geproduceerd kunt u op onze productpagina terecht. Pentas is het sterkst aanwezig in de automobielsector, hiervoor produceren wij bijvoorbeeld allerlei tanks met complexe vormen die perfect passen binnen de beschikbare ruimte in de voertuigen.

Geavanceerde techniek.

Pentas is één van de meest moderne en geavanceerde bedrijven in Europa op het gebied van het produceren van kunststof producten middels rotatiegieten. Het overgrote merendeel gebeurt volledig volgens de specificaties van de klant.
Pentas beschikt over 9 rotatiegiet machines, 8 freesmachines en we hebben meer dan 80 vakbekwame werknemers. Om optimaal resultaat van producten te kunnen garanderen produceren wij onze matrijzen geheel zelf.

Voordelen van Pentas.

vinkjeProducent van hoogwaardige kunststof producten.

vinkjeWij bieden ondersteuning tijdens het gehele proces.

vinkjeExpertise, we weten waar we over praten! Rotatiegiet specialist sinds 1975.

vinkjeISO 9001 en TÜV gecertificeerd.

Onze missie

Een probleemoplosser  zijn door het leveren van kwalitatief hoogwaardige kunststof producten en het geven van uitgebreide technische ondersteuning tijdens alle stappen van het productieproces, met als doel het realiseren van een voor beide partijen profijtelijke langetermijnrelatie.

Onze Visie

Een toonaangevend leverancier te zijn op het gebied van geroteerde kunststof producten.