Pentas verwelkomt Rototour 2018

Pentas is een van de trotse hosts van de Rototour 2018. Voor Pentas is dit een uitgelezen kans om bijeen te komen met de rotatiegiet industrie, kennis en ervaringen te delen en van elkaar te leren. De delegatie van Rototour bezoekt Pentas op 13 september in Almelo. Daarna sluit Pentas zich aan bij het ARMO 2018 congres in Hamburg, één van de grootste congressen ter wereld op het gebied van rotatiegieten.

 

Over Rototour

rototour 2018 visits Pentas

De Association of Rotational Moulders Australië organiseert de Rototour nu al bijna 15 jaar. Deze rondleiding heeft een aantal belangrijke doelen: fabrieken bezoeken, netwerken met andere rotatiegieters en de omgeving van de diverse locaties bekijken.

Eerder is al gebleken dat deelnemers van de rondleiding lange en waardevolle vriendschappen en werkrelaties aan de toer overhouden; niet alleen met de bezochte bedrijven, maar ook met andere rotatiegieters die mee gaan met de rondleiding.

De Rototour heeft al verschillende landen / continenten aangedaan, bijvoorbeeld zijn ze in het verleden al in Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, China, India en Australië geweest.

 

Het Rototour programma

Het programma van 2018 wordt momenteel ontwikkeld, maar hieronder is vast een voorproefje van hoe de dagen zullen verlopen. Houd er rekening mee dat dit in de loop van de tijd nog veranderd kan worden.

 

VRIJDAG 7 – ZONDAG 9 SEPTEMBER
Een aantal rotatiegieters bezoeken en sightseeing

 

ZONDAG 9 SEPTEMBER
Diner als officiële start van Rototour 2018 in Amsterdam

 

MAANDAG 10 – WOENSDAG 12 SEPTEMBER
Drie bedrijven bezoeken, sightseeing en fantastische locaties voor een diner in Amsterdam en Duitsland

 

DONDERDAG 13 – VRIJDAG 14 SEPTEMBER
Fabrieksrondleidingen in Duitsland en de omgeving van Hamburg

 

ZATERDAG 15 SEPTEMBER
Een vrije dag om op onderzoek uit te gaan met een avondrondleiding en diner

 

ZONDAG 16 – DINSDAG 18 SEPTEMBER
ARMO Conference in Hamburg